Velkommen til min lille shop!

Hej! Jeg hedder Jeanett Veronica Hindberg. Jeg er i virkeligheden forfatter til skønlitterære bøger, og deler ud af mit liv overalt på SoMe. Intet er helligt, og intet er forlorent.

 At jeg pludselig skulle til at udgive blandt andet malebøger, havde jeg ikke lige set komme, men ikke desto mindre har jeg nu selvudgivet malebøger, dagbøger, notesbøger mm. via Amazon.com i et år, med stor succes.

Jeg besluttede derfor at bestille nogle af mine bøger hjem fra Amazons lager, og vise dem på min Instagram. Her var der flere, der var meget interesserede i at få fingre i en bog, for hvem har ikke behov for lidt motiverende bandeordscitater i deres liv? Eller bare at zone ud og farvelægge skønne motiver. Jeg startede med at sælge via mine profiler på SoMe, men det gik ikke i længden, da det pludselig strømmede ind med ordrer, og banken krævede en mere professionel tilgang. Så her er vi så - En lille personlig webshop er skabt. Det er mit mål at holde den hyggelig og personlig og give jer den bedste oplevelse. 

Det med en webshop er ikke ligefrem noget, jeg har prøvet før, så hvis du finder nogen fejl, eller har spørgsmål generelt, så skriv endelig til mig på hey@wayoutoflines.com. 

Du er også velkommen til at følge mig på instagram @jeanettveronica eller @jeanettveronicabooks, hvor jeg vil opdatere, når der er nyt! Du må også meget velkommen til at tagge mig på instagram, hvis du deler billeder af malebogen. Det ville være så hyggeligt.

Hvis du køber en malebog, håber jeg, du får mange timers sjov og afslapning ud af din malebog. Personligt er det en af mine favoritbeskæftigelser, når jeg er angst eller stresset, og har brug for at stemple ud af tilværelsen. Hvilket er tit...

På forhånd tak, hvis du vælger at handle i min shop. Hvert et køb betyder uendeligt meget for mig. 

Kh. Jeanett Veronica